Valorile noastre

  • Oamenii – am format această echipă cu profesionişti care au ani de experienţă la companii precum IBM sau HP. Aceştia aduc cunoştinţe, expertiză şi valori comune echipei noastre, valori care se traduc prin parteneriatele noastre cu actori vizionari ai economiei globale, precum IBM, Hewlett-Packard, Dell, Microsoft, VMware, Citrix. Profesioniştii noştri sunt cei care implementează un model de business care se concentrează pe livrarea unui serviciu flexibil şi specializat clienţilor.
  • Modelul – căutarea perfecţiunii începe cu evaluarea nevoilor clientului, construirea unui parteneriat şi folosirea expertizei, creativităţii şi resurselor noastre pentru a oferi cea mai bună soluţie. Suntem mereu deschişi la informaţie, conform crezului nostru că acumularea de cunoştinţe se face prin diferite canale şi din diferite surse. O parte din misiunea noastră este şi să fim informaţi şi la curent cu tot ce este nou: tehnologii, procese de business, instrumente operaţionale, abordări de marketing şi vânzări. Toate acestea înseamnă şi dedicaţie, pasiune şi angajamentul de a face diferenţa şi de a crea valoare pentru afacerea clientului nostru. Totul, de la modul în care oferim serviciile la strategia noastră de recrutare, este organizat pentru a maximiza experienţa clientului.
  • Tehnologia – valoarea adăugată pe care o oferim nu este tehnologia ca atare, ci modul în care noi o înţelegem şi o aplicăm. Identificăm cele mai bune soluţii pe piaţă, dintr-un portofoliu divers de aplicaţii. Folosim cunoştinţele şi expertiza pentru a selecta cea mai potrivită alegere pentru o anumită necesitate. Noi ofertăm servicii, nu tehnologie: folosim tehnologie, nu lăsăm tehnologia să ne folosească pe noi.
  • Promisiunea – nu promitem niciodată mai mult decât putem livra şi livrăm tot ce am promis. La timp!

Misiunea noastră

Sinergiile pe care le creăm livrează valoare.
Lucrăm cu clienţii noştri pentru a dezvolta parteneriate de succes. Urmărim maximizarea valorii rezultate oferind servicii de consultanţă şi soluţii IT deosebite.