Temperfield a excelat si a mers dincolo de profesionalism in modul in care s-a ocupat de diferitele provocari pe care le-a intampinat si care apar in configurarea unei solutii viabile si functionale de virtualizare pentru organizatie noastra. Am fost placut surprinsi sa vedem cat de bine a functionat aceasta solutie cu toate sistemele noastre si cu diversele componente. Evaluarile concludente si in amanunt, ne-au convins de valoarea parteneriatului pe care l-am realizat cu Temperfield. Am continuat sa beneficiem de serviciile Temperfield intr-o serie de alte segmente ale afacerii noastre, segmente care interactioneaza cu elemente IT.”
Bogdan Ivan, IT Manager, Policolor
Am fost incantati sa gasim o companie care a putut nu doar sa organizeze, logic si eficient, infrastructura noastra IT, dar care a fost si proactiva in a ne propune solutii si idei alternative. Temperfield a jucat, de asemenea, un rol esential in a ne oferi informatii in timp util, informatii rezultate din monitorizarea continua a sistemelor noastre IT. Apreciem parteneriatul cu Temperfield si ne gandim cu interes la colaborarea cu ei si in proiecte viitoare.”
Marius Vacaroiu, General Manager, Policolor
Avand in vedere constrangerile caracteristice genului nostru de afacere, am dorit o solutie IT care sa optimizeze sectorul nostru principal de activitate. Temperfield a inteles perfect toate aceste elemente si ne-a oferit cele mai bune optiuni. Suntem multumiti ca ii avem alaturi de noi ca parteneri de incredere.”
Ana Iorga, Managing Partner, Lemon Studio
Datorita colaborarii cu Temperfield am reusit sa eliminam toate problemele. Am avut foarte putin timp la dispozitie, dar acestia au reusit sa foloseasca acest lucru in avantajul nostru si sa maximizeze rezultatele procesului de invatare. Am apreciat modul total de implicare si profesionalismul lor, precum si expertiza si nivelul inalt de cunoastere in domeniu.”
Catalin Iordan, Solution Architecture Manager, S&T
Profesionalismul firmei Temperfield s-a manifestat printr-o abordare concentrata pe client, pe interactiunea cu acesta si pe maximizarea procesului de invatare. Temperfield este un partener de incredere, angajat in a obtine performanta. Am tinut cont de toate aceste lucruri in dezvoltarea ulterioara a parteneriatului nostru pe termen lung cu Temperfield.”
Daniela Iurac, Education Services Business Developer, HP