Educaţia este esenţială în orice organizaţie, iar noi credem cu tărie că aceasta poate creşte valoarea companiilor cu care lucrăm. Ne place să pregătim şi să educăm şi, pentru aceasta, am angajat unii dintre cei mai buni experţi, cu experienţa practică în domeniu. Abordarea noastră presupune un proces valoros şi interactiv şi nu un alt seminar de pregătire plicticos.

Instructorii noştri specializaţi sunt dedicaţi predării unor cursuri care sunt angajante şi profitabile. Rezultatul este că angajatul poate aduce organizaţiei din care face parte rezultatele unui proces valoros de învăţare, pe care compania îl poate capitaliza, adăugând astfel valoare şi creând economie de timp şi resurse. Am oferit peste 500 de cursuri IT în diferite ţări, precum Marea Britanie, Olanda, Israel, Bulgaria sau Egipt.

Sesiuni de pregătire customizate

Experienţa noastră şi interacţiunea cu organizaţii şi companii ne-au condus la dezvoltarea unor pachete de pregătire customizate pentru clienţii noştri. Abordarea noastră include:

  • o evaluare a nevoilor clientului;
  • o soluţie de pregătire croită pe nevoile acestuia;
  • pachete de pregătire customizate din punct de vedere al preţului, astfel încât achiziţionarea unui grup de cursuri oferă o eficienţă mai mare din punct de vedere al costului.

Studiu de caz