Prezentare generală

Serviciile de gestiune reprezintă un concept prin care clientul transferă responsabilitatea de management a unui serviciu de IT către o entitate din afara firmei. În cadrul acestui tip de serviciu, ofertantul se obligă să îndeplinească o serie de criterii de performanţă, acces şi seriozitate.

Oricare ar fi numărul de componente ce definesc soluţia sau cât de complicate sunt interacţiunile cu elemente dinăuntrul sau dinafara cadrului de cooperare, caracteristicile importante ale acestui tip de servicii îl reprezintă modul integrat şi de încredere în care sunt livrate, precum şi predictibilitatea în ceea ce priveşte costul.

Compania care îşi asumă astfel de servicii are acces la un set mai mare de resurse şi poate aloca, în mod eficient, specialişti IT pe proiecte. Economiile de scară astfel realizate beneficiază ambele părţi, creând oportunităţi mai mari la nivelul bugetului clientului, inclusiv accesul la o varietate mai mare de abilităţi şi calificări.

Serviciile de gestiune au devenit, din ce în ce mai mult, o soluţie pentru scăderea costurilor şi pentru maximizarea productivităţii operaţionale a angajaţilor companiei.

Enterprise Computing Management

Enterprise Computing Management permite consultanţilor externi să gestioneze infrastructura IT dintr-o organizaţie. Acest tip de gestiune include un număr mare de sisteme şi servicii, precum servere sau grupuri de servere, tehnologii de virtualizare, reţele, infrastructuri de securitate, soluţii de stocare, managementul sistemului de operare, managementul bazelor de date sau servicii pentru infrastructura IT.

End-user computing

Pe de altă parte, End-User Computing Management se referă la platforme şi dispozitive pentru utilizatorul final, în mod concret la supravegherea acestora şi la asumarea responsabilităţii în ceea ce priveşte funcţionarea lor optimă.

Ce oferă Temperfield

Avem o abordare integrată şi customizată, care ia în considerare diferitele modalităţi prin care o infrastructură de management externă companiei poate optimiza activitatea IT a unei organizaţii.

Nu ne temem să propunem soluţii adiţionale pentru îndeplinirea acestui obiectiv. Am dezvoltat procese şi proceduri care urmăresc creşterea eficienţei economice pentru client. Ca de obicei, abordarea noastră merge dincolo de ce este simplu şi evident: avem o privire de perspectivă, ne uităm dincolo de probleme curente şi evaluăm pe termen mediu şi lung.

Pasiunea şi convingerea pe care le punem în toate proiectele noastre se integrează într-un angajament eficient către clienţii care ne angajează pentru a îi asista cu servicii de gestiune. Îmbrăţişăm întreaga responsabilitate faţă de companiile cu care lucrăm şi avem o abordare proactivă, care urmăreşte să maximizeze performanţa. Competenţele şi experienţa practică ale experţilor noştri sunt esenţiale în a asigura un transfer mai eficient pentru client.

Beneficii

  • Firma se poate concentra pe activitatea ei de bază
  • Scade şi controlează, de o manieră eficientă, costurile
  • Scade riscurile şi potenţialele ameninţări
  • Creşte productivitatea angajaţilor
  • Oferă acces la o gamă mai amplă de resursă umană, inclusiv profesionişti de elită
  • Creşte flexibilitatea
  • Consolidează şi centralizează diversele oportunităţi
  • Creşte eficienţa şi competitivitatea

Studii de caz

Policolor

Policolor este unul dintre cei mai importanti producatori de vopsele si lac din Europa.

Citeste studiul de caz

Lemon Studio

Lemon Studio este o companie de publicitate, activa in zona de media video, audio, print si digitala.

Citeste studiul de caz