Prezentare generală

Realităţile economiei secolului 21 implică faptul că actorii şi participanţii la fluxuri economice extrem de dinamice ar trebui să aibă, într-un mod eficient, acces la informaţie şi resurse, care să le permită să reacţioneze rapid la provocările operaţionale. Cloud computing a apărut ca răspunsul din zona IT la această necesitate de business, ajutând persoanele care iau deciziile să aloce mai eficient resursele în organizaţiile pe care le conduc şi să le ofere oportunitatea de a reduce timpul şi resursele pentru activităţi operaţionale.

Această nouă paradigmă IT permite accesul printr-o diversitate de platforme de client, incluzând computere, laptopuri, telefoane de tip smart phone sau tablete. În plus, prin servicii de tip cloud, utilizatorul poate încărca şi apoi accesa elementele de care are nevoie. Această abordare permite utilizarea în comun a resurselor, precum şi o mai mare flexibilitate prin scăderea costurilor de gestiune, precum şi a costurilor totale. O mai mare elasticitate după migrarea pe servicii cloud oferă o mai bună corelare dintre necesităţile IT şi cererea reală pe care o afacere o generează la un anumit moment. Flexibilitatea este cuvântul cheie aici: serviciile cloud permit companiilor să acumuleze de o manieră eficientă, dar şi să elimine resurse, în funcţie de necesităţile proiectelor. Serviciile cloud sunt de asemenea transparente, oferind factorilor de decizie o mai bună imagine a modului în care se folosesc resursele.

Ce oferă Temperfield

Ca şi în cazul celorlalte servicii pe care le oferim, primul pas este să efectuăm o evaluare a necesităţilor clientului nostru pentru servicii cloud. Această evaluare ia în considerare elemente precum dimensiunea companiei, anvergura activităţilor de afaceri sau numărul de angajaţi, precum şi o serie de alte elemente.

Printr-un parteneriat cu clientul, explorăm şi analizăm diversele oportunităţi şi le suprapunem celor mai bune soluţii existente pe piaţă, folosind expertiza noastră pentru a minimiza riscurile şi pentru a răspunde tuturor provocărilor.

Ne profilăm ca un consilier de încredere pentru a crea soluţii personalizate de tip cloud pentru clienţii noştri, aliniate caracteristicilor afacerii acestora.

Folosim cele mai potrivite soluţii cloud de pe piaţă, de la caz la caz, în funcţie de rezultatul evaluării noastre. Oferim servicii end-to-end, care includ design şi arhitectură, consultanţă, implementare, asistenţă şi training, precum şi servicii de gestiune, atât înainte, cât şi după faza de migrare. Căutăm flexibilitatea şi o abordare cât mai simplă în soluţiile noastre, dar, ca ofertanţi de servicii de consultanţă, propunem cea mai bună abordare în cazul respectiv şi creăm o soluţie integrată. În funcţie de necesităţi, putem recomanda oricare dintre următoarele abordări: Software-as-a-Service (SaaS), Infrastructure-as-a-Service (IaaS), Platform-as-a-Service (PaaS).

Beneficii

 • Reduceri de cost şi economii de scară
 • Îmbunătăţirea utilizării resurselor
 • Îmbunătăţirea eficienţei operaţionale
 • Maximizarea flexibilităţii
 • Elasticitate rapidă
 • Creşterea accesabilităţii
 • Creşterea capacităţii de cooperare şi de comunicare

Tehnologii: VMware vCloud Director, OpenStack, VMware vSphere, VMware View, VMware vCenter Orchestrator, VMware vCloud Automation Center, Office365, Google Apps, IBM Datacenter Reseller.

Prezentare generală

Virtualizarea este un termen la modă în tehnologie. Acest serviciu oferă o gamă largă de beneficii companiilor şi organizaţiilor, inclusiv scăderea costurilor totale de mentenanță, creşterea flexibilităţii, maximizarea securităţii şi disponibilităţii sistemelor.

Virtualizarea poate răspunde la mai multe necesităţi punctuale ale organizaţiilor şi, din această perspectivă, apare în diferite tipuri de soluţii IT, precum virtualizarea serverelor şi stocării, virtualizarea reţelelor, a sesiunilor sau pentru utilizator.

Virtualizarea serverelor este probabil cea mai des întâlnită din această enumerare şi reprezintă răspunsul industriei la provocarea de a nu putea rula decât un singur sistem de operare pe un singur la un anumit moment dat. În trecut, acest aspect s-a tradus prin subutilizarea capacităţii hardware şi, ca o consecinţă, prin investiţii semnificative pentru a acoperi costul maşinilor de lucru şi al cheltuielilor de întreţinere.

Virtualizarea serverelor permite mai multor sisteme de operare să funcţioneze pe acelaşi computer. Infrastructura de virtualizare consolidată astfel creată multiplică numărul de operaţiuni care pot fi realizate într-o organizaţie, cu oportunităţi nelimitate. Eficienţa crescută din adoptarea virtualizării se transformă în beneficii uriaşe pentru afacere.

Ce oferă Temperfield

Credem ferm că virtualizarea poate oferi foarte repede beneficii semnificative pentru companii. Echipa noastră include ingineri de elită, cu mulţi ani de experienţă în industrie.

Temperfield oferă o gamă largă de servicii care includ colaborarea cu organizaţiile pentru a realiza o strategie de virtualizare care se potriveşte necesităţilor companiei. Elaborăm, de asemenea, evaluări la nivel organizaţional pentru a determina dacă respectiva companie este pregătită pentru procesul de virtualizare şi pentru a decide care este cea mai potrivită abordare pentru fiecare situaţie în parte. Creăm, de asemenea, şi planuri complete de migrare în mediul virtual. Unul dintre aspectele care ne diferenţiază de clienţii noştri este deschiderea noastră către soluţii multiple şi disponibilitatea de a urmări cele mai bune dezvoltări viitoare, inclusiv adoptarea unor soluţii de tip cloud. De asemenea, lucrăm şi cu clienţi care deja au implementat o soluţie de virtualizare, oferind servicii de evaluare ale performanţelor acestei soluţii în compania lor.

Temperfield foloseşte mai multe platforme şi produse de virtualizare disponibile pe piaţă pentru a crea o soluţie sustenabilă, personalizată şi flexibilă care să se potrivească necesităţilor companiei.

Beneficii

 • Îmbunătăţirea capacităţii operaţionale
 • Scăderea costurilor de întreţinere şi operaţionale
 • Creşterea eficienţei operaţionale
 • Amplificarea numărului de oportunităţii de afacere

Tehnologii: VMware vSphere, Microsoft HyperV, Citrix XenServer, RedHat Enterprise Virtualization.

Prezentare generală

Evoluţia reţelelor şi consolidarea modalităţilor de stocare au fost un factor fundamental de dezvoltare în evoluţia IT-ului. Acestea au condus la operaţiuni de clustering în diverse forme, inclusiv high performance computing (HPC) şi grupuri de resurse cluster (high availability clusters).

Toate aceste dezvoltări şi capacitatea amplificată de analiză, procesare şi stocare a informaţiilor permite astăzi operarea unor seturi mari de date. Acest fapt a creat oportunităţi noi şi o gamă mai diversă de aplicaţii care nu erau disponibile în trecut.

Costul redus al microprocesoarelor şi îmbunătăţirea continuă a iniţiativelor în domeniul IT au permis creşterea capacităţilor calculatoarelor prin interconectarea unui număr mare de sisteme.

Efectul procesului de clustering este că un număr mai mare de activităţi pot fi efectuate cu mai multă precizie, într-un timp mai scurt şi pentru un cost mai mic. Provocările şi oportunităţile lumii moderne au condus la dezvoltarea şi adoptarea rapidă a soluţiilor de tip high-availability (HA) care asigură operarea continuă a unor sisteme vitale, precum cele din industria financiară sau de sănătate.

Cu serviciile de tip HPC, o organizaţie este capabilă să creeze supercomputere care efectuează operaţiuni într-o manieră distributivă, scăzând timpul necesar pentru rezolvarea unor probleme complexe.

Ce oferă Temperfield

Temperfield urmăreşte combinarea expertizei de top cu produse de calitate pe piaţă pentru a oferi un serviciu complet de consultanţă şi implementare.

În ceea ce priveşte serviciile de clustering, luăm în considerare aplicaţii de la companii de încredere care pot maximiza utilitatea într-un mod eficient din punct de vedere al costurilor.

Beneficii

 • Minimizarea timpului de inactivitate
 • Consolidarea resurselor
 • Utilizarea optimă a resurselor
 • Creşterea capacităţii de calcul şi operaţionale
 • Oportunităţi de management centralizat
 • Maximizarea valorii

Tehnologii: RedHat Cluster, SteeelEye LifeKeeper, vSphere HA, Neverfail, DoubleTake, Heartbeet.