Prezentarea companiei

Lemon Studio este o companie de publicitate, activa in zona de media video, audio, print si digitala. Echipa Lemon Studio este una dinamica, cu o abordare informala si versatila.
Lemon Studio logo

Provocare

Clientii nostri aveau nevoie de o solutie de incredere pentru gestionarea retelei, precum si de solutii de comunicare si de colaborare. De asemenea, Lemon Studio ne-a solicitat in plus si consultanta pentru infrastructura IT, in conformitate cu necesitatile si resursele lor. Solutia propusa a trebuit sa se potriveasca stilului lor dinamic, stil care cerea o flexibilitate sporita.

Solutia implementata

Acest proiect ne-a confirmat faptul ca suntem o companie cu o abordare flexibila, capabila de a se adapta in functie de cerintele clientului, fara a renunta la ceea ce ne diferentiaza de celelalte companii. Am discutat despre diferite optiuni cu clientul si am stabilit solutia care se potrivea cel mai bine. Aceasta a inclus o combinatie personalizata de solutii de intreprindere, Cisco ASA si comutatoare Cisco, precum si aplicatii de tip Open Source.

“Avand in vedere constrangerile caracteristice genului nostru de afacere, am dorit o solutie IT care sa optimizeze sectorul nostru principal de activitate. Temperfield a inteles perfect toate aceste elemente si ne-a oferit cele mai bune optiuni. Suntem multumiti ca ii avem alaturi de noi ca parteneri de incredere.”
Ana Iorga, Managing Partner, Lemon Studio