Prezentarea companiei

Policolor este unul dintre cei mai importanti producatori de vopsele si lac din Europa. O companie activa pe diverse piete, inclusiv cele de larg consum, in domeniul producerii de vopsele auto si industriale, Policolor si-a castigat locul de lider regional in Europa de Sud-Est.
policolor_logo

Provocarea

Pentru a servi o organizatie de dimensiuni mari, cu operatiuni pe diverse piete, infrastructura IT a companiei era dezvoltata pe masura. Aceasta includea 4 centre de date, 8 sisteme de stocare de dimensiuni medii, o serie de servere multivendor si multiarhitectura, precum si zeci de rutere si comutatoare de retea amplasate si utilizate in diferitele sedii ale companiei.

Principala provocare a fost de a asigura functionarea adecvata si eficienta a tututor acestor componente si, in acelasi timp, de a analiza daca existau posibilitati de a inlocui o parte dintre acestea cu solutii de virtualizare. Am urmarit cresterea eficientei operationale si, in aceeasi masura, scaderea costurilor.

Solutia implementata

Dupa discutii cu partenerii nostri de la Policolor, am stabilit solutiile care sa maximizeze performantele structurii IT existente, urmarind simplificarea operatiunilor si flexibilizarea intregul process. Principala provocare in acest caz a fost complexitatea structurii IT.

Am propus un sistem care a asigurat, de asemenea, o monitorizare integrala si am dezvoltat si un plan de recuperare a infrastucturii, customizat pentru a solutiona nevoia mentinerii continuitatii sistemului IT.

“Am fost incantati sa gasim o companie care a putut nu doar sa organizeze, logic si eficient, infrastructura noastra IT, dar care a fost si proactiva in a ne propune solutii si idei alternative. Temperfield a jucat, de asemenea, un rol esential in a ne oferi informatii in timp util, informatii rezultate din monitorizarea continua a sistemelor noastre IT. Apreciem parteneriatul cu Temperfield si ne gandim cu interes la proiecte viitoare in colaborare cu ei.”
Marius Vacaroiu, General Manager, Policolor