Prezentarea companiei

S&T este un important furnizor de consultanta, outsourcing, integrare de sisteme si servicii IT din Europa Centrala si de Est. S&T serveste companii din urmatoarele domenii: productie, comert, telecomunicatii, servicii publice, servicii financiare, precum si cele din energie si utilitati. S&T si-a dovedit priceperea in furnizarea de solutii IT si este un partener excelent pentru imbunatatirea rezultatelor unei afaceri.
S&T logo

Provocarea

S&T a lucrat cu o mare companie de telecomunicaţii din România la un proiect de tip cloud care includea tehnologii VMware. Acest proiect avea termene foarte scurte, ceea ce presupunea ca era necesar ca participantii din partea S&T sa se familiarizeze cat mai repede cu aplicatiile respective. Clientul nostru a reiterat necesitatea unui transfer rapid de cunostinte prin reducerea perioadei de timp alocate procesului de pregatire.

Solutia implementata

Am creat o solutie personalizata de training pentru un portofoliu de produse VMware care au inclus vSphere, vCloud Director si vCenter Orchestrator. Evaluand nevoile clientului nostru, am optimizat timpul alocat cursurilor pentru a include toate elementele esentiale de pe agenda, precum si aplicatia acestora in proiectul aferent. Acest lucru a fost posibil si datorita exclusivitatii de care au beneficiat angajatii S&T si ai companiei de telecomunicatii, acestia putand profita de cadrul restrans pentru a discuta detaliile proiectului.

Datorita colaborarii cu Temperfield am reusit sa eliminam toate problemele. Am avut foarte putin timp la dispozitie, dar acestia au reusit sa foloseasca acest lucru in avantajul nostru si sa maximizeze rezultatele procesului de invatare. Am apreciat modul total de implicare si profesionalismul lor, precum si expertiza si nivelul inalt de cunoastere in domeniu.”
Catalin Iordan, Solution Architecture Manager, S&T